Працюємо: Пн-Сб: 8:30 - 17:30; Неділя: вихідний;

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

Печерська

Київ, вул. Старонаводницька 13,
прим. 126 В в літері А, секція "Д"

«Здравиця» – спонсор Вашого післясвяткового самопочуття!

Спеціально для наших улюблених клієнтів ми пропонуємо нову «Післясвяткову програму порятунку», основою якої є детокс-крапельниця від наслідків надмірного вживання спиртних напоїв під час свят.

У період з 2 по 14 січня ми готові допомогти Вам впоратися з алкогольною інтоксикацією, яка для деяких може стати несподіванкою, а для багатьох є обов’язковим підсумком святкового застілля.

Детокс-крапельниця є стандартною процедурою, яку використовують для контрольованого зняття алкогольної або наркотичної інтоксикації.

Внутрішньовенна детоксикація допоможе безпечно нейтралізувати і усунути токсини в організмі. Вона працює на клітинному рівні й сумісна з природною системою зцілення організму.

Токсичні речовини негативно впливають практично на всі органи і системи людини. Крапельниця штучно забезпечує комплексне заповнення втрачених ресурсів і нормалізує загальний стан організму. До неї вдаються в ситуаціях, коли отруєний алкоголем організм не справляється з самостійним очищенням від отрут і вимагає лікарської допомоги.

Основні переваги детокс-крапельниці:

  • крапельниця допоможе позбутися від нудоти, блювоти, спраги, головного болю та інших симптомів важкого похмілля;
  • розріджує кров, очищає організм від токсинів, нормалізує роботу органів, відновлює рівень глюкози, вітамінів і мікроелементів;
  • крапельна система дозує концентрацію лікарства і таким чином забезпечує практично миттєве засвоєння речовин, що надходять в кров;
  • склад крапельниці підбирає лікар зважаючи на індивідуальні фізіологічні особливості конкретного пацієнта;
  • вже через кілька годин після установки крапельниці людина практично повністю відновлює свій звичний стан і не відчуває фізичного дискомфорту;
  • склад крапельниці прискорює процес відновлення функції внутрішніх органів, в тому числі серця і печінки.

Лікарі «Здравица» точно знають, як допомогти Вам пережити новорічні та різдвяні свята з найменшою шкодою для здоров’я!

Наша «Післясвяткова програма порятунку» включає в себе огляд лікаря, призначення правильного складу і дозування препаратів та установку крапельниці. Для цього у нас є всі необхідні умови в денному стаціонарі. Вже через кілька годин Ви вийдете з клініки бадьорим і здоровим!

За бажанням клієнта ми надаємо послугу «під ключ» – Ви говорите адресу, ми викликаємо для Вас таксі, привозимо в клініку і вже на місці допомагаємо впоратися з похмільним синдромом.

«Здравиця» бажає Вам веселих свят без наслідків для здоров’я!

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

01015, м. Київ вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в літері А, секція Д

Працюємо:

Пн-Сб: 8:30 - 17:30

Неділя: вихідний

Наші телефони:

0 800 33 69 61